Nazomer 4 t/m 6 september Coevorden en meeting Erm

De Saab Classics Vereniging Nederland streeft ernaar om de leden op een verantwoorde wijze zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan hun Saab 92, Saab 93, Saab 95, Saab 96, Saab 99, Saab 90, Saab 900 classic of Saab Sonett.
Gebruikersavatar
ahbijker
Donateur (3x)
Donateur (3x)
Berichten: 1419
Lid geworden op: di 07 aug, 2007 17:50
Regio: NL - Provincie Overijssel

Nazomer 4 t/m 6 september Coevorden en meeting Erm

Bericht door ahbijker » ma 10 aug, 2015 15:24

Zin om straks nog even na te zomeren? Dat kan weer op Minicamping en Theetuin 'De Vlinder' in Vlieghuis bij Coevorden van 4 t/m 6 september 2015.
Of kom op de Saabclub Meeting in Erm 2015 (Drenthe).
‬‬‬
Afbeelding

Evenals voorgaande jaren zijn we daar weer welkom vanaf vrijdagmiddag en nemen daar zondagmiddag weer afscheid. Eerder komen of langer blijven kan uiteraard ook want het gebied is interessant genoeg en de minicamping een waar genoegen om te verblijven.

De kosten zijn €17,20 per nacht op basis van twee personen. Huisdieren (€ 1,00 p.h.p.n.) zijn, mits aangelijnd, welkom. Er is gratis WiFi beschikbaar. Afrekenen op de camping.
Wens van de campingeigenaar: kom, indien mogelijk, allemaal met je klassieke Saab!
Opgeven graag uiterlijk 31 augustus: hoofdredactie@saabclassicsvereniging.nl .
Voor beelden en informatie over de camping: http://www.minicampingdevlinder.nl" onclick="window.open(this.href);return false; . De Vlinder is een mini-camping en we hebben dus een beperkt aantal plaatsen tot onze beschikking. Daarom: VOL = VOL!
Gewoon een dagje langskomen kan ook; niets moet, veel mag. Bezoekers betalen maar € 1,00 p.p.

Afbeelding

Enkele uitgaanstips:
COEVORDEN
Op zaterdag 5 september bruist het in het centrum van Coevorden.
Onder de noemer ‘Coevorden heeft smaak!’ laat de gemeente zien wat ze in huis heeft op het gebied van kunst, cultuur en culinair.
‘Coevorden heeft smaak!’ is een fair met heerlijke (streek)producten, muziek, theater en workshops. Er is een kinderplein, er is zang, dans, poëzie, erfgoed en nog veel meer te beleven.

KLIJNDIJK (boven Emmen)
Meeting Saabclub Erm 2015 Drenthe‬‬‬
‪Op zaterdag 5 september staat de Saabmeeting van Saabclub Erm in Drenthe gepland.‬ De organisatie van Saabclub Erm heeft al laten weten dat wij van Saab Classics Vereniging Nederland van harte welkom zijn, ook om deel te nemen. ‬‬
De ontvangst is tussen 10:00 en 11:00 uur.‬

‪De locatie is aan de hoofdweg in Kijndijk (bij het sportveld). Bij aankomst staan er borden voor de juiste aanvliegroute (je wordt opgevangen)‬ en er staat koffie met ...... klaar.‬‬‬
Er is dan voldoende tijd om even banden te trappen en kennis met elkaar te maken.‬

Rond de middag wordt gestart met een mooie toerrit door de omgeving, deze gaat ongeveer 1,5 uur duren.‬ Onderweg is er tijd voor een lunch, die verzorgd wordt door Saabclub Erm.
‪De Saabmeeting wordt samen met de brocantemarkt van Klijndijk georganiseerd. Iedereen is vanaf 12:00 uur van harte welkom op de markt.‬ Dit voor de mensen die niet de hele dag naar een Saab kunnen kijken.‬ Er is daar van alles te doen.‬‬‬
‪We ronden deze hopelijk mooie dag af aan het einde van de middag. Ook dit jaar gaan we weer een bbq organiseren.‬ ‪‬‬‬‬
De kosten zijn € 7,00 p.p., kinderen tot 16 gratis.
Bij deelname aan de bbq iets meer, prijs volgt nog.‬
Aanmelden kan via het Saabforum: viewtopic.php?f=52&t=144430" onclick="window.open(this.href);return false; .
Dan graag zo spoedig mogelijk, i.v.m. het doorgeven van het aantal deelnemers waar Saabclub Erm op moeten rekenen. Graag bij aanmelden vermelden: toerrit mét of zonder bbq.‬
Deelnemend organiserend lid van "De Schuur". Trotste eigenaar van:
MY85 900 Turbo SE Coupe 3-deurs
MY89 900 Turbo 16S Coupe 3-deurs
MY93 900 S Coupe 5-deurs
MY93 900 S Convertible
MY06 9-5 Estate 2.3T Aero

Plaats reactie