Welkom op het Saabforum

Hoe en wat op het Saabforum.nl. Wat kun je verwachten? Problemen met inloggen? Hier staat de informatie.
Gebruikersavatar
Sander
Forum Admin
Berichten: 6976
Lid geworden op: do 08 mei, 2003 11:08
Regio: NL - Provincie Utrecht
Contacteer:

Welkom op het Saabforum

Bericht door Sander » ma 15 mar, 2004 10:52

Beste gast of toekomstig lid,

Welkom op het grootste en meest actieve SAAB forum van Nederland.
Op dit forum kun je veel informatie vinden over alle SAAB-modellen die ooit door SAAB zijn gemaakt. Van de karakteristieke 96 tot een van de laatste nieuwe modellen, de 9-3 Sport Estate en alles wat daar tussen zit.

Dit forum komt tot stand door alle enthousiaste leden die hier actief berichten achterlaten die op allerhande SAAB onderwerpen betrekking hebben. Van kleine doe-het-zelf reparaties tot het tunen van je SAAB. Maar ook worden er meetings georganiseerd en ook berichten daarover kun je vinden op dit forum. Kortom, allemaal teveel om zo even op te noemen.

Nieuwsgierig geworden? Registreer je dan nu en wordt lid van dit populaire forum!

(Het registreren om berichten te kunnen schrijven is nodig om duidelijkheid te scheppen wie er verantwoordelijk is voor de inhoud van berichten. Lees daarom even goed de algemene gebruikers overeenkomst door voor je er mee akkoord gaat).

De volgende onderdelen zijn in het forum te vinden:

Algemeen
Welkom op Saabforum.nl
Saab Club
Saab nieuws
Saab algemeen
Saab meetings
Niet Saab
Saab in films / op TV
Saabforum.nl

Saab Modellen
92, 93, 95, 96 en Sonett
90
99
900 Classic
9000
9-3 en 900 NG
9-3 Sport Sedan
9-5

Saab extra
Cabrio
Tuning
LPG
Handleidingen
Restauraties en verbouwingen

Dealers, Specialisten en andere Saabgaragisten
Saabdealers
Saabspecialisten en andere bedrijven die Saabs verkopen
Personeel en oud-personeel

Saab te koop
Gespot
Te koop aangeboden: Saab 92, 93, 95, 96 en de Sonnet
Te koop aangeboden: Saab 90, 99, 900 classic en 9000
Te koop aangeboden: Saab 900NG, 9-3 en 9-5
Te koop gevraagd: alle modellen

Saabonderdelen te koop
Te koop aangeboden: diverse onderdelen
Te koop gevraagd: diverse onderdelen


De algemene gebruikers overeenkomst

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze personen zelf geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud (teksten en afbeeldingen) van berichten van gebruikers.

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde richtlijnen. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het email adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

Het is niet de bedoeling en toegestaan om meerdere accounts op het Saabforum te registreren. Mocht blijken dat dit wel gebeurt dan kunnen alle door één persoon geregistreerde accounts verwijderd worden.

Plaats reactie