Pagina 1 van 1

verwarming

Geplaatst: zo 03 mei, 2009 23:17
door bowcase
Vanmorgen onderweg naar Brabant in een regenbuitje werd het toch een beetje kil in auto.In eerste instantie was ik wel een beetje blij want ik dacht dat de climatcontrol het ineens weer was gaan doen. Deed het vorig jaar prima maar na 5 maanden niet gebruiken (lange winter) deed hij het niet meer. Helaas had de airco zichzelf niet gerepareerd maar had de verwarming ook de geest gegeven. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn??

Geplaatst: ma 04 mei, 2009 0:27
door jwaterink
Controleer je koelwaterpijl eens snel, de 9-3/900ng kachel radiator laadt nonstop het koelwater door, de temperatuur wordt geregeld door een kantelende klep.

Of er komt geen koelwater meer langs (geen koelvloeistof door bv lekkage of defecte waterpomp)

of je kleppen mechaniek is defect en daarom komt er geen lucht meer langs, maar dat kun je vaak al wel voelen aan de weerstand van de draaiknop.

Heb je ACC dan zou je de stappenmotoren eens moeten controleren.

Geplaatst: ma 04 mei, 2009 20:50
door bowcase
Bedankt voor de reaktie, koelwater genoeg en de pomp werkt ook,bliijft dus de stappenmotoren over. Maar waar kan ik die vinden :?: gr. Cees.

Re: verwarming

Geplaatst: za 30 sep, 2017 12:31
door Sneevliet
Ik heb ook een probleem met mijn verwarming. De lucht aan de bestuurders kant wordt niet warm. Aan de kant van de bijrijder en bij de achter bank blaast de verwarming wel warme lucht. Wat zou dat kunnen zijn? Heb de kachelmotor al vervangen en heb het airco systeem opnieuw afgevuld.