15 Mei Avondmeeting Leidschendam

Samenkomsten en ritten door Saabrijders en enthousiastelingen, die buiten het Saabforum om worden georganiseerd.
Gebruikersavatar
schoenmaker
Geregistreerd lid
Berichten: 375
Lid geworden op: di 16 feb, 2010 15:37
Regio: NL - Provincie Zuid-holland

15 Mei Avondmeeting Leidschendam

Bericht door schoenmaker » di 30 apr, 2019 19:44

Beste Saabliefhebber,Woensdagavond 15 mei a.s. organiseert Regio Randstad weer een “Avondmeeting”.

Naast de SCN-leden worden ook nadrukkelijk Saab-Forumleden van harte uitgenodigd om met hun Saab langs te komen op het parkeerdak van winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam.

De bedoeling is om iedereen de mogelijkheid te geven om eens een avond met elkaar van gedachten te wisselen over ons favoriete automerk. Elkaars auto’s bekijken, gluren onder de motorkap, onderhoudstips en adressen uitwisselen van interessante Saabadressen, het kan allemaal.

Je mag ook onderdelen meenemen waar je vanaf wilt en waar anderen, voor een aangenaam prijsje, heel erg blij mee zijn (kofferbakverkoop).

De avondmeeting begint om 19.00 uur en eindigt als de laatste bezoeker naar huis gaat. Wij zorgen voor koffie/thee/fris en, voor de liefhebber, zelfs een koek.Hierbij de locatie:

Het bovenste parkeerdak van winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Bij minder mooi weer wordt het een dakje lager. Het parkeerdak is toegankelijk vanaf de Noordsingel in Leidschendam (naast het Shell tankstation). Eenvoudig te bereiken vanaf de A4 en de N14 Sijtwendetunnel.

Voor eventuele vragen kan je onze regiocoördinator Adri Bennis mailen (regiorandstad@saabclub.nl) of bellen 06-40886913.

Tot woensdagavond, de 15e mei.

Adri, Fred, Kees, Luppo en Rob

TIJD
(Woensdag) 19:00 - 22:30

LOCATIE
Parkeergarage Leidsenhage

weigelia 22, 2262 AB Leidschendam

ORGANISATOR
Regio Randstad
regiorandstad@saabclub.nl

Saab, eigenwijs leuk.
Saab, eigenwijs leuk.

Plaats reactie