1 sept Kofferbakverkoop onderdelenmagazijn SCN

Clubaangelegenheden van de Saabclub Nederland.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sytske
Geregistreerd lid
Berichten: 143
Lid geworden op: zo 17 jan, 2010 9:14
Regio: NL - Provincie Zuid-holland

1 sept Kofferbakverkoop onderdelenmagazijn SCN

Bericht door Sytske » ma 13 aug, 2018 21:06

Op zaterdag 1 september a.s. organiseert het onderdelenmagazijn van SCN een kofferbakverkoop in Piershil. Een ideale gelegenheid om de onderdelen die je ‘teveel’ hebt te koop aan te bieden of te zoeken naar de onderdelen die je nodig hebt.

Op het plein voor het magazijn is ruimte om de auto te parkeren en de onderdelen vanuit de kofferbak te verkopen. Kraampjes zijn niet toegestaan, het gaat om de verkoop van particuliere Saab liefhebbers.

Wij beginnen om 10.00 uur en stoppen weer om 14.00 uur. Het magazijn is ook geopend dus het is ook mogelijk om daar naar onderdelen te zoeken. En er wordt regelmatig koffie gezet!

Wij vragen degene die mee willen doen als kofferbakverkoper zich bij ons aan te melden (onderdelen@saabclub.nl) . De verkoop gaat door als er tenminste 10 deelnemers zijn. Lukt dat niet, dan is het onderdelenmagazijn wel geopend maar gaat de kofferbakverkoop niet door. Op zondag 26 augustus a.s. berichten wij dat via de facebookpagina van SCN.
Heb je vragen of opmerkingen, mail ons dan via het mailadres onderdelen@saabclub.nl

Gebruikersavatar
Sytske
Geregistreerd lid
Berichten: 143
Lid geworden op: zo 17 jan, 2010 9:14
Regio: NL - Provincie Zuid-holland

Re: 1 sept Kofferbakverkoop onderdelenmagazijn SCN

Bericht door Sytske » zo 26 aug, 2018 11:08

Bericht over de geplande kofferbakverkoop a.s. zaterdag 1 september

Helaas zijn er te weinig aanmeldingen zodat wij genoodzaakt zijn de kofferbakverkoop te annuleren. Het magazijn is a.s. zaterdag wel open van 10.00 tot 14.00 uur. Graag verwijzen wij ook alvast naar de 2e onderdelenmarkt van SCN op zaterdag 13 oktober a.s. Ook dit jaar weer bij Saab v4 in Veenendaal. Zie de agenda van SCN.

Plaats reactie