REGIO AVOND, ook voor niet-SCNleden.

Clubaangelegenheden van de Saabclub Nederland.
Plaats reactie
Fredo 9.3
Geregistreerd lid
Berichten: 12
Lid geworden op: za 28 dec, 2013 18:11
Regio: NL - Provincie Zuid-holland

REGIO AVOND, ook voor niet-SCNleden.

Bericht door Fredo 9.3 » wo 28 feb, 2018 23:30

Afgelopen zomer heeft clublid Ruud van der Post voor de Regio Noord-Holland een presentatie gegeven over de modificaties die hij zelf heeft uitgevoerd aan zijn Saab 900 S classic cabrio. Hij heeft o.a. het motormanagement van een Saab 9000 ingebouwd en de Low Pressure Turbo vervangen door een Full Pressure Turbo.
Ruud is bereid gevonden om op woensdagavond 14 maart nogmaals die presentatie te geven. Nu voor de Regio Randstad. Met behulp van een PowerPoint presentatie en de geüpdate auto met geopende motorkap wordt alles duidelijk uitgelegd.
De avond wordt gehouden in de showroom van Metz-woninginrichting. Het adres is: Nieuwe Binnenweg 170, 3015 BH Rotterdam. De avond begint om 19:30 uur en vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. Dus ook forummers die geen SCNlid zijn. Er is betaalde parkeermogelijkheid in de parkeergarage aan de Rochussenstraat. Dat is ongeveer zes minuten lopen naar de showroom van Jan Metz.
Vooraf wel graag even per e-mail je aanmelden bij Adri Bennis, regiorandstad@saabclub.nl met je naam, lidmaatschapsnummer en met hoeveel personen je komt.

Graag tot ziens op 14 maart in Rotterdam.

Gebruikersavatar
schoenmaker
Geregistreerd lid
Berichten: 374
Lid geworden op: di 16 feb, 2010 15:37
Regio: NL - Provincie Zuid-holland

Re: REGIO AVOND, ook voor niet-SCNleden.

Bericht door schoenmaker » do 08 mar, 2018 20:50

Is een zeer interessante avond over de 900 classic met ombouw naar Motronic 5 , voor veel meer vermogen.
Op een hele mooie locatie [ luxe interieurwinkel Metz in Rotterdam] wordt deze presentatie gegeven,waar de auto binnen is te bewonderen in de showroom.
Meld je aan voor deze boeiende en leerzame avond.
Saab, eigenwijs leuk.

Plaats reactie